01 april 2010

...snart hjem

Nok en strålende dag på nedre Montebello. Beste nyhet idag er at skarpsynet er tilbake! Så nå er IKEA katalogen scannet og nye møbler notert for kjøp etter påske. Det er kontoret som skal oppgraderes. Tallak starter BI studier i mai så da må det beste verktøy være på plass.

Såsom regnet har flommet fra solfri himmel har det også flommet på med besøk. Det startet med Arild, tett etterfulgt av Helge. Så var det Erna (Tallaks mor) og Tante sin tur før jeg og Jarle avsluttet det hele. Når vi kom satt Tallak i stuen med en diger bolle med... ja nettopp gele.

Ellers er Tallak klar som ti egg til imorgen. Vi ser fram til forflytningen til Grønland. Mye hyggeligere der enn på Montebello!!

Så da kan vi trygt si at Tallak, Kolstad og de fantastiske hvite englene klarte runde to med glans!! Nå er det hjem, trening, venner og masse hvile som står på planen de neste par ukene.

Ha en fortsatt god påske alle sammen. Til info blir morgendagen litt lang fram til rundt 13, derfra og ut blir det som en vanlig fredag.

Svein :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar