12 mars 2010

The Day After

Hei alle gamle og nye followers!
Det er dagen etter første behandling og Tallak virker bedre. Han ser ut til å ha mindre vondt i hodet og er helt med, selv om han snakker dårlig og er veldig sløv. Vi har lest opp de siste hilsener, kommentarer, SMSer m.m. og han liker det. Tusen takk alle sammen!

Idag ba han om å få vasket håret! Tallak har jo ikke så mye hår som dere vet. Dessuten har de barbert bakhodet når de drillet. Og så blir vel kanskje håret borte snart uansett pga cellegiften. Svein tilbød seg å barbere bort alt sammen med en gang. Da fikk pipa en annen lyd. 

Svein og jeg har flyttet til et annet sted som vi er veldig happy med. Det er en leilighet som er moderne, lys og fredelig. Tro meg: Vi trenger et sted å lukke døra og lukke øynene. Vi har begge sovet veldig dårlig i det siste og er ganske slitne.

Som om vi ikke har nok å tenke på, så brygger det opp til nye uroligheter i Bangkok mellom de røde og de gule. Myndighetene forventer 100.000 røde demonstranter i gatene imorgen. La oss håpe at det ikke tar av.

Hvis dere ikke har sett videoen til Svein nedenfor, så MÅ dere sjekke den ut!

Tallak says:
"Takk for invitasjon til 17. mai fest"

Klem fra Jorulf

5 kommentarer:

  1. Det var fint å se filmen svein og måtte felle noen tårer. Men godt at behandlingen er i gang og at Tallak allerede merker bedring. Stor suss til dere alle! Suss til legene og pleierne også!

    Jarle

    SvarSlett
  2. Hvilken vakker film Svein. Tusen takk!
    Godt at Tallak føler seg bedre. Det gjør det lettere å gå på job. Hils ham masse fra Ivar og meg. En stor takk til Svein og Jorul. Klem
    Arild

    SvarSlett
  3. Tusen takk Svein. En fantastisk film. godt å høre at Tallak føler seg bedre. Jeg er vel femme i Riccione og klar for å starte "The Reconnecting" hva kan vel være bedre enn å jobbe en helg med gode energier og healing. Sender alt jeg kan videre til dere alle. Stor ,varm og enrgiklem til dere alle tre.
    Vibeke

    SvarSlett
  4. Fint å få se filmen selv om det bringer frem en tåre eller to. Håper at formen holder seg stigende Tallak - gode hjelpere - stå på! Mange klemmer - Hilde

    SvarSlett