11 mars 2010

Forberedelser til Krigen!

Det er torsdag 11. mars. Klokken er 0815 og forberedelser til den store krigen igang. Vi startet dagen med å handle inn godsaker til frokost. Og det beste stedet å handle inn i svarteste Bangkok er her på Bumrungrad. Så etter Tallaks handleliste skulle vi kjøpe inn nystekte Bagels med bacon, nypresset appelsinjuice, blåbærkake og kaffelatte fra Starbucks. Og så vi gjorde - og nå er jammen alt spist opp. Som dere skjønner har Tallak matlyst!! Etter forholdene er han i bra form - men hodesmertene er der fortsatt. Han er stille. Tenker mye nå. Men han er rolig. Småprater og sover litt innimellom.

Det er et stort apparat rundt Tallak idag. De siste målinger og analyser tas før kan skal ned på spesialavdelingen for kjemiterapi. Han skal ta den første dosen under konstant overvåkning for å forsikre at det ikke skjer komplikasjoner. Det er veldig betryggende å vite.

Den første som kom inn tidlig idag var vår store engel Dr. Walailuk. Hun ville bare sjekke at Tallak hadde det bra og fortalte hva som skulle skje i løpet av dagen. Hun fortalte også at hun ble med Tallak i hele dag. Og så var jeg så heldige å få en flott bilde av henne og Tallak... Om jeg skulle bli forelska i en dame noen gang (høyst usikkert) så måtte det bli henne... Hun er jo til å spise opp!! Klikk på PLAY under for å høre når hun var på siste besøk...





Dr. Walailuk og Tallak

Den andre som som på besøk var Professor Yot, som foretok selve hjerneoperasjonen. Han kom for å sjekke at alt var bra, og for å sjekke stingene, som forøvrig skulle fjernes imorgen.

Professor Yot i bakgrunnen

Den siste som var innom var infeksjonsoverlege Dr. Asda Vibhagool som har ansvaret for infeksjoner og immunforsvar. Han vil bli i tillegg til Walailok, bli en meget sentral person fremover. For om ca èn uke vil Tallaks immunforsvar bli "kjørt" ned på sitt laveste av cellegiften - så da må vi sikkert gå i "romdrakter" alle mann. Det kan bli litt av et syn. Håper bare de har de rette fargene ellers vil Jorulf få hetta!!

Dr. Asda Vibhagool

Jeg og Jorulf skal flytte litt på oss idag. Det ble litt "trangt" på ett hotellrom for oss to så nå skal vi inn i en leilighet med stue, kjøkken og to soverom. Vi får også bedre tilgang til nettet enn der vi har bodd til nå - og ikke fult så mange burkaer. Ble igrunn ganske trist av å se desse stakkars damene - sammen med sine mannfolk som gikk i lettkledde shorts og glante på damene. Usj. tror vi stopper her med flere betrakninger rundt dette tema. my bloodpressure is rising!

Men nå er det bare for oss å vente...

Svein

8 kommentarer:

  1. Krysser fingrene og stiller som soldat i krigen!! Lykke til!

    Klem Jarle

    SvarSlett
  2. Krysser fingrene!!
    Klem fra Reidun

    SvarSlett
  3. Kjære venn, vi tenker på deg.

    Arild

    SvarSlett
  4. Lykke til med dagene og behandlingen.

    Olav

    SvarSlett
  5. tenker masse på deg Tallak, krysser fingrene og sender masse gode tanker.

    tusen takk for flott oppdatering og bilder =O)

    /elisabeth

    SvarSlett
  6. tenker på deg og sender masse energi og varme. klem
    Vibeke

    SvarSlett
  7. Den kalde krigen - igjen - vi er med deg herfra! Lykke til - varme tanker.

    Hilde

    SvarSlett
  8. Stå på Tallak! Jeg er med deg i tankene hele tida!

    SvarSlett