12 mars 2010

Det ble en vond dag for Tallak

Dagen som startet så bra ble kortvarig. Tallak har hatt mye vondt idag. Spesielt når han hoster. Det er vondt å se. Hver lille bevegelse gjør vondt. Han får mye spertestillende. I all hovedsak morfin. Da får han sove noe timer. Han er også blitt veldig var for lukt og lyd, så blomstene er sendt ut og luftanlegget er satt på et minimum.

Fortalte at du Erna hadde ringt, og Tallak sender deg en god klem. Han gleder seg veldig til å komme hjem og til å se deg.

Nå er klokken rundt 1830 og han har spist litt suppe til kvelds. 

Nå sitter vi alle tre og det eneste vi hører er oksygenboblene og tikking fra maskinen som gir væske til Tallak. Vi småprater litt innimellom og leser opp meldinger herfra og andre kanaler.

tallak_fredag

Det synes Tallak er hyggelig å høre på.

Vi leser i avisene hjemmefra at det brygger opp til en aldri så liten demonstrasjon her i Bangkok. Ifølge estimatene rundt 1 million. I overkant mye for våre forhold. Ennå merker vi ingenting, så vi håper det ikke utarter seg. Sist gang invaderte de jo flyplassen. Og er det noe vi håper er åpent i nærmeste fremtid – så er det akkurat den.

For meg og Jorulf har det vært en mindre hektisk dag. Vi trenkte litt pause fra alt, etter noen dagers hardkjør. Jeg har ligget et par timer ved bassenget og Jorulf gikk for å klippe seg. I resepsjonen ble han “stoppet” – der de bemerket at det ikke var noe sjakktrekk å gå med knallrød t-skjorte i disse dager… Ennå det var av ansteding merke (rødt brukes av den ene fløyen av demonstranter som heier på Taxin, eller no sånt. Han er ingen taxinsjåfør – men derimot en forretningsmann som ble til en korrupt politiker. Vissnok god for hundrevis av milliarder. Gikk vel på samme “skole” som en vi kjenner fra Italia… Men tilbake til Jorulfs frisørtur. Den kostet den nette sum av 200 bath = rundt 40 kroner…

Takk til dere alle som følger oss. Det betyr mye! Nå skal vi snart rusle hjemover og få oss begge en god natts søvn.

Vi “snakkes” imorgen tidlig.

Svein :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar